Therapeut gegevens

Naam

Ilonka Behr

Praktijk

Praktijk naam

LEAF

Email adres

welkom@leaftherapie.nl

Praktijk url

http://leaftherapie.nl

Adres

Wiekslag 5

Postcode

3853 BG

Plaats

Ermelo

Land

Nederland

Telefoon (vast)

0341-562250

Specialisatie

Specialisatie

Medisch gerelateerde problematiek / Relatieproblematiek

Specialisatie omschrijving

LEAF is in 2010 opgericht door Ilonka Behr en is gevestigd in Ermelo, een prachtig dorp op de veluwe.

Als medisch maatschappelijk werker in een ziekenhuis heeft Ilonka veel ervaring opgedaan met medisch gerelateerde problematiek en ziekzijn. Ilonka is gespecialiseerd in psychosociale oncologie (ondersteuning bij kanker) en heeft veel ervaring met palliatieve zorg (zorg in de laatste levensfase). Na een intensieve therapie opleiding aan het Boswijk instituut, heeft ze besloten een eigen praktijk te starten, om zo haar werk bereikbaar te maken voor de 1e lijn, clienten van buiten het ziekenhuis.

Haar werkwijze kenmerkt zich door haar warmte en de beschikbaarheid van haar hart wanneer ze mensen begeleidt bij hun proces. Ilonka is transpersoonlijk therapeut, registertherapeut RVCZ®, EFT-relatietherapeut (Emotionally Focused Therapy) en ze is o.a. aangesloten bij het NVPA. Hierdoor wordt de therapie door de meeste zorgverzekeraars vergoed vanuit het aanvullend pakket.

Ilonka werkt emotiegericht, o.a. met interventies uit de bio-energetica (karakterstructuren), het systemisch werk, de psychosociale oncologie, inspiratiekaarten, gestalttherapie, psychosynthese. Ook  werkt ze met dromen, tekeningen en geleide meditaties.

LEAF is ook te volgen via Facebook; https://www.facebook.com/Leaftherapie