Onze werkwijze

Alle therapeuten in het Boswijk Netwerk hebben hun eigen unieke vakkundigheid en tegelijkertijd hebben ze dezelfde basis. Ze hebben natuurlijk een gedegen opleiding met een grondige theoretische achtergrond. Maar wat onze manier van therapie geven uniek maakt en wat we vooral gemeenschappelijk hebben is: Liefdevolle aandacht, diepgaande betrokkenheid, zonder oordeel luisteren en contact maken vanuit een open houding, van hart tot hart zodat je echt gezien en gehoord wordt. We zijn er voor jou !

Het hier en nu
We onderzoeken samen je vragen, je verlangen, en zoeken naar mogelijkheden om de dieperliggende oorzaken te verkennen. Alle hindernissen in je huidige leven kunnen dienen als startpunt voor reflectie , onderzoek en persoonlijke ontwikkeling die leidt tot verder groeien in je leven.

Ervaringsgericht
We helpen je ontdekken en ervaren wat ten grondslag ligt aan jouw vraag. Werkelijk ervaren en diepgaand voelen, soms met weinig woorden. Het ( opnieuw) kunnen ervaren van gevoelens in je lijf maakt diepgaande en duurzame veranderingen mogelijk. Niet bedoeld om nieuwe kunstjes aan te leren, maar in alle vrijheid, verbonden met je hart. Zodat jij, vanuit je authentieke behoeften en impulsen meer het leven kunt leiden wat werkelijk bij jou past.

Veilig, respectvol, zonder oordeel
Deze therapie is geen technische, puur rationele aangelegenheid maar een veel omvattende, diepe ervaring waarin je gevoel een grote rol speelt. Dat kan alleen maar als je je volkomen veilig voelt. Dat weten we maar al te goed. We hebben tijdens de opleiding en in ons leven allemaal zelf deze diepgaande ervaringen doorgemaakt en weten precies hoe ‘gevoelig’ gevoelens kunnen zijn. We werken daardoor zonder oordeel, met respect en liefdevolle aandacht voor alles wat er in jou leeft.

Welke werkvormen gebruiken wij?