Algemene Voorwaarden BOSWIJK NETWERK 2015

Het is als therapeut alleen mogelijk volwaardig lid te worden van het Boswijk Netwerk, wanneer je de opleiding Transpersoonlijke therapie bij het Boswijk Instituut of Centrum Boswijk hebt gevolgd en hiervan een certificaat hebt ontvangen. Het is mogelijk om tijdens het volgen van de opleiding Aspirant lid te worden van het Boswijk Netwerk.

Tarieven 2015

Soort lidmaatschap

Voorwaarden Tarief per jaar
Gecertificeerd lid Afgerond opleiding en certificaat Boswijk instituut of centrum Boswijk 46,00 euro
Aspirant lid Gedurende opleiding aan het Boswijk instituut 35,00 euro
Seniorenlid Na pensionering 35,00 euro

Betaling

De rekening wordt aan het begin van het jaar, per e-mail (pdf bestand) verstuurd. De rekening dient binnen 30 dagen voldaan te worden. U kunt, als u hierom verzoekt, de factuur ook via de post ontvangen.

Indien de factuur niet op tijd betaald wordt, ontvangt u een eerste kosteloze betalingsherinnering. Bij de tweede betalingsherinnering wordt een bedrag van €7,50 administratiekosten in rekening word gebracht. Indien er betalingsproblemen ontstaan, neem dan contact op voor het maken van een betalingsafspraak, zodat onnodige administratie- en incassokosten vermeden kunnen worden.

 Opzeggen

Opzeggen van het lidmaatschap kan voor 1 december van het aankomende jaar via post of e-mail: leden@boswijknetwerk.nl. Indien de opzegging na 1 december binnen komt, geldt de opzegging niet meer voor het aankomende jaar, maar voor het jaar daaropvolgend.

Boswijk Netwerk – KvK nr. 32071181 Heerenweg 88, 1768 BG , Barsingerhorn www.boswijknetwerk.nl – leden@boswijknetwerk.nl